L’Esquella de la Torratxa

Inicio » República Catalana » El Tsunami Democràtic estrenarà l’aplicació durant la jornada de reflexió del 9-N

El Tsunami Democràtic estrenarà l’aplicació durant la jornada de reflexió del 9-N

En un comunicat defensa l’exercici del dret a vot el 10-N

tsunami-30201111-e1572462882533-804x270

El Tsunami Democràtic ha fet públic un comunicat explicant el que pensa fer el 9 de novembre. És aquest:

COMUNICAT TSUNAMI DEMOCRÀTIC JORNADA DE REFLEXIÓ 9 DE NOVEMBRE

🌊 Tsunami Democràtic convoca el 9N a una jornada de desobediència a la Junta Electoral i crida a omplir de 16h a 22h les places del país amb una jornada política, cultural i festiva. Si la repressió de l’Estat no s’atura per la jornada de reflexió, tampoc no s’aturarà la gent. En contra de la repressió i en contra de la mordassa: paraules, ciutadans i cultura en llibertat. Pacíficament, respectuosament, de forma inequívocament noviolenta.

♻️ L’acció vol repetir iniciatives de reivindicació de l’espai públic com les que van fer el moviment dels indignats i del 15M en les jornades de reflexió del 2011 i del 2015.

💡 Ara, l’objectiu de la convocatòria és fer reflexionar l’Estat, recordar-li que no pot restringir ni limitar el dret a la llibertat d’expressió, ni el dret a la lliure reunió i manifestació. I recordar-li que els conflictes polítics s’han de resoldre políticament: ni policialment, ni judicialment, ni amb amenaces constants a la població. Hi ha una solució democràtica al conflicte, que passa pel diàleg i la negociació: #SpainSitAndTalk.

📝 Tsunami Democràtic anima a entitats, agrupacions, associacions, colles i grups de particulars a organitzar activitats i confirmar-les al correu 9N@desobeimlajec.org per poder-les integrar al programa i comunicar-les de manera conjunta.

📍 A Barcelona, la convocatòria és a Plaça Catalunya a les 16h, on hi haurà actuacions musicals, parlaments i intervencions diverses. La iniciativa s’estén a totes les ciutats del país.

📣 Es crida tothom a participar d’aquesta jornada, on ja es pot anunciar que es provarà per primera vegada l’aplicació de Tsunami Democràtic com a preparació de la primera gran acció que es portarà a terme a través de l’app els dies 11, 12 i 13 de novembre

🗳 Per acabar: aquesta acció només es convoca per a la jornada de reflexió, el 9 de novembre. El dia 10, Tsunami defensa l’exercici del dret a vot, com la resta de drets fonamentals. Les urnes no fan por, tot el contrari: és el que reclama la majoria de la població catalana. Més urnes. Més democràcia.

♥️ Mentrestant: Organitzem-nos. Protegim-nos. Cuidem-nos.’

La plataforma ha convocat a concentrar-se a la tarda i fins les deu de la nit a la plaça de Catalunya de Barcelona i a altres places de ciutats per ‘fer reflexionar l’estat’, cosa que ha despertat suspicàcies en el govern espanyol i advertències d’intervenir si es considera que cometen delictes electorals. Tsunami Democràtic: ‘Estem preparats per a mantenir el contacte amb tothom, passi el que passi’


Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

Jaume Satorra i Hervera

Jaume Satorra i Hervera

El hombre no posee el poder de crear vida. No posee tampoco, por consiguiente, el derecho a destruirla. (Mahatma Gandhi)

Ver perfil completo →

PARAULES D’EN LLUIS COMPANYS

Pantalons curts-genolls pelats

PAU CASALS

Traductor de Google

MI VIAJE A Turquía

SELECCIOS CATALANES

LA FIBRA DE CATALUNYA

Licencia de Creative Commons L'Esquella de la Torratxa  está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.